Hvordan kan en biladvokat hjelpe deg?

To biler

Sist oppdatert 18. juli 2023 av Advokat Eirik Teigstad

Dersom du befinner deg i konflikt rundt et kjøretøy, kan det være lurt å få bistand av en advokat. Det vil alltid være behjelpelig å få tak i en advokat som spesialiserer seg på det aktuelle området.

Hva gjør en biladvokat?

En biladvokat er en jurist som har spesialisert seg på saker som involverer kjøp, salg og bruk av motorvogner. Dette inkluderer personbiler, lastebiler, båter, motorsykler og andre kostbare gjenstander. Det er de samme reglene som gjelder uansett om det er snakk om en bil eller en båt. Vi kan bistå både privatpersoner og virksomheter i juridiske spørsmål og konflikter rundt reklamasjoner etter kjøp av blant annet biler.

Reklamasjon og heving av kjøp

Hvis du har kjøpt en bil med feil eller mangler, kan en biladvokat bistå med å vurdere hva du har krav på.

Det kan for eksempel være:

  • Reparasjon
  • Prisavslag
  • Heving
  • Erstatning

En biladvokat kan hjelpe deg i henhold til både kjøpsloven og forbrukerkjøpsloven. En biladvokat kan også bistå i forhandlinger med selger eller forhandler, og eventuelt representere deg i en tvist dersom partene ikke kommer til enighet.

Våre biladvokater

Vi i Advokatfirmaet Teigstad har jobbet med bilsaker i mange år, og har bistått svært mange uheldige bilkjøpere (og en del selgere) over hele landet. Advokat Eirik Teigstad har bilteknisk bakgrunn og har skrevet boken “Heving og erstatning etter kjøp av bil og båt, 1. utg., 2023”.

Husk at bilforsikringen dekker advokatutgiftene ved en tvist, med fratrekk for en egenandel.

URL List

Av advokat Eirik TeigstadJeg og mine kolleger bistår til enhver tid svært mange uheldige bilkjøpere over hele landet. Jeg har bilteknisk bakgrunn og har skrevet boken "Heving og erstatning etter kjøp av bil og båt, 1. utg, 2023". Forsikringen dekker mesteparten av advokatutgiftene ved en tvist. Benytt gjerne skjemaet nedenfor.

    Har jeg krav på heving eller erstatning?

    Har jeg noen frister å forholde meg til?

    Send oss en uforpliktende e-post!