Advokatutgifter

Sist oppdatert 25. april 2023 av Advokat Eirik Teigstad

Det som er litt greit når man først havner i en tvist om bil er at en vanlig boligforsikring, båtforsikring eller forsikring for annet kjøretøy har en rettshjelpsforsikring inkludert. Da snakker vi om den vanlige ansvarsforsikringen, det er ikke nødvendig å ha tegnet ekstra kaskoforsikring.

Denne forsikringen gjelder altså for konflikter etter kjøp og salg av kjøretøy.

Dekningen varierer litt mellom forsikringsselskapene, men det vanlige er at det en fast egenandel på rundt kr 4000 og en maksgrense på 100 000 kroner. For kostnader utover den faste egenandelen på kr 4000 kroner, får du dekket 80 % av sakskostnadene opp til nevnte maksgrense. De resterende 20 % må du altså betale selv.

Du kan gjøre krav på dekning fra forsikringen fra det øyeblikk det anses å være en tvist. Det betyr at kjøper har meldt et krav, og at selger har avvist det. Forsikringsselskapet vil kreve dette dokumentert. Både e-post og tekstmeldinger godtas som dokumentasjon i denne sammenheng.

Vi som advokater vil alltid ta kontakt med ditt forsikringsselskapet så raskt som mulig før vi arbeider noe særlig med saken, slik at forsikringsselskapets rettshjelpsdekning blir aktivert.

crackthunder.com

fullwarezcracks.com

techiedownloads.com

usecrack.com

imagerocket.net

techbytecode.com

pspdev.org

takwin.info

in-kahoot.com

Av advokat Eirik TeigstadJeg og mine kolleger bistår til enhver tid svært mange uheldige bilkjøpere over hele landet. Jeg har bilteknisk bakgrunn og har skrevet boken "Heving og erstatning etter kjøp av bil og båt, 1. utg, 2023". Forsikringen dekker mesteparten av advokatutgiftene ved en tvist. Benytt gjerne skjemaet nedenfor.

    Har jeg krav på heving eller erstatning?

    Har jeg noen frister å forholde meg til?

    Send oss en uforpliktende e-post!