Ny bokutgivelse: “Heving og erstatning etter kjøp av bil og båt”

Boken om heving og erstatning etter kjøp av bil

Sist oppdatert 25. april 2023 av Advokat Eirik Teigstad

Vi har gitt ut boken “Heving og erstatning etter kjøp av bil og båt” 1. utgave i 2023.

Boken på 240 sider ble skrevet av Advokat Eirik Teigstad i løpet av 2022, og tar for seg alle aspekter rundt reklamasjon av bil, båt, motorsykkel og andre kjøretøy.

URL List

Av advokat Eirik TeigstadJeg og mine kolleger bistår til enhver tid svært mange uheldige bilkjøpere over hele landet. Jeg har bilteknisk bakgrunn og har skrevet boken "Heving og erstatning etter kjøp av bil og båt, 1. utg, 2023". Forsikringen dekker mesteparten av advokatutgiftene ved en tvist. Benytt gjerne skjemaet nedenfor.

    Har jeg krav på heving eller erstatning?

    Har jeg noen frister å forholde meg til?

    Send oss en uforpliktende e-post!