Biladvokatene i Elbil24

Sist oppdatert 9. februar 2023 av Advokat Eirik Teigstad

El-biler har ofte feil med lading, rekkevidde og elektroniske feil. Fra tid til annen blir vi derfor kontaktet for å gi ekspertkommentarer. Les om våre ekspertuttalelser i saker om el-biler i Elbil24.

 

Elbil24: Problemer med gjentatte elektroniske problemer med Polestar 2.

Elbil24: Om reklamasjonsklager på Tesla.

 

URL List

Av advokat Eirik TeigstadJeg og mine kolleger bistår til enhver tid svært mange uheldige bilkjøpere over hele landet. Jeg har bilteknisk bakgrunn og har skrevet boken "Heving og erstatning etter kjøp av bil og båt, 1. utg, 2023". Forsikringen dekker mesteparten av advokatutgiftene ved en tvist. Benytt gjerne skjemaet nedenfor.

    Har jeg krav på heving eller erstatning?

    Har jeg noen frister å forholde meg til?

    Send oss en uforpliktende e-post!